Badkamer

Hoe gaat het in zijn werk als u uw badkamer wilt laten vernieuwen door van Leeuwen Nootdorp B.V.?

U neemt bv via het formulier op onze website of telefonisch contact op met van Leeuwen nootdorp B.V.

Wij maken met u een afspraak, waarna wij, geheel vrijblijvend bij u langs komen om de situatie ter plekke te bekijken en om met u de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Nadat er een opzet is gemaakt voor de inrichting van de badkamer moeten natuurlijk de diverse materialen uitgezocht worden zoals: het sanitair, de kranen, de radiator, de wastafel en/of het badmeubel, de tegels. De gebruikte materialen worden geleverd door verschillende groothandels. Deze groothandels beschikken over een uitgebreide showroom waar u een keuze kunt maken uit een scala van sanitaire artikelen. De aanwezige medewerkers staan u na afspraak, graag te woord voor deskundig advies en uitleg.

Nadat alles is geregeld krijgt u van ons een passende offerte. Keurt u de offerte goed, dan maken wij een vervolgafspraak om tot overeenstemming te komen betreft de start van de werkzaamheden. Vanaf het uitvoeren van de eventuele sloopwerkzaamheden tot en met de realisatie van uw nieuwe badkamer heeft u alleen te maken met van Leeuwen Nootdorp B.V. U heeft dus maar te maken met één aanspreekpunt, want van Leeuwen Nootdorp B.V. voert voor u het loodgieters-, electra- stukadoors- en tegelwerk uit. Wij plaatsen het sanitair, monteren de kranen af zodat uw badkamer volledig gebruiksklaar is.