Keuken

Hoe gaat het in zijn werk als u uw keuken wilt laten vernieuwen of wilt laten plaatsen door van Leeuwen Nootdorp B.V.?

U neemt bv via het formulier op onze website of telefonisch contact op met van Leeuwen nootdorp B.V.

Wij maken met u een afspraak, waarna wij, geheel vrijblijvend bij u langs komen om de situatie ter plekke te bekijken en om met u de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Nadat bekeken is welke voorbereidende werkzaamheden er verricht moeten worden voor het plaatsen van de nieuwe keuken, moeten natuurlijk de diverse materialen uitgezocht gaan worden zoals wellicht een passende keuken, de tegels, de kranen en eventuele andere producten om het geheel netjes aan te kleden. Uiteraard bent u daarbij vrij om uw eigen leverancier(s) te kiezen, maar van Leeuwen Nootdorp B.V. heeft ook haar eigen leveranciers waar wij al lange tijd mee samenwerken.

Als alles is geregeld krijgt u van ons een passende offerte. Keurt u de offerte goed, dan maken wij een vervolgafspraak om tot overeenstemming te komen betreft de start van de werkzaamheden. Vanaf het uitvoeren van de eventuele sloopwerkzaamheden tot en met de realisatie van uw nieuwe keuken heeft u alleen te maken met van Leeuwen nootdorp B.V. U heeft dus maar te maken met één aanspreekpunt, want van Leeuwen Nootdorp B.V.voert voor u het loodgieters-, electra- stukadoors- tegelwerk uit. Wij plaatsen de keuken en sluiten al het apparatuur aan zodat uw keuken volledig gebruiksklaar is.